KASTAMONU / MERKEZ - Atatürk İlkokulu

Nis

BÜYÜK ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ÇOCUKLARIMIZA ARMAĞAN ETTİĞİ BU ANLAMLI GÜN, MİLLETİMİZİN GURUR VE COŞKU GÜNÜDÜR. TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİNİN AÇILIŞININ 104. YILI VE 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle okulumuzda tören düzenlendi. Okulumuzdan emekli öğretmenlerinde katılımıyla öğretmenler günü kutlandı.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Ataürk'ün ölümünün 85. yıldönümü münasebetiyle okulumuzda anma programı yapıldı. Saygı, rahmet ve minnetle yad ediyoruz.

"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kafidir."

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Mrt

Çanakkale geçilemedi, Geçilemez!

Atatürk İlokulu olarak 18 Mart Çanakkale Zaferini kutladık..

Tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad olsun

Mrt

Bugün Kastamonu Merkez ilkokulları arasında oynanan Akıl ve Zeka Oyunları turnuvasında:

Mangala oyununda.  Miray MERCAN 1. oldu.

Pentago oyununda.   Nurulgül ERDEN 1. oldu.

Equilibrio oyununda   Kaan KARA  2. oldu.

Küre  oyununda        Mert  BARUT 2.oldu.

Q-BİTZ   oyununda   Miray  KARA 3. oldu.

Öğretmenimiz Şehriban SAYGIN ve öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ekm

2022-2023 eğitim-öğretim yılı Okul Aile Birliği genel kurul toplantısı 20.10.2022 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Gündem maddeleri görüşülerek velilerle fikir alışverişinde bulunulmuştur.

Ara

Tutum, Yatırım ve Yerli Malları haftası okulumuzda yapılan etkinliklerle coşkuyla kutlandı.

Ara

Okulumuz öğrencilerine İl Sağlık Müdürlüğü tarafından planlanan  'Sağlıklı Beslenme Eğitimi' verilmiştir.  Merkez Toplum Sağlığı Merkezi bünyesinde bulunan bir diyetisyen gözetiminde yürütülen etkinliğe  Kastamonu Üniversitesi Fazıl Boyner Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü  3. sınıf öğrencileri de katılmıştır.

Ara

İl Sağlık Müdürlüğünün 'Yaşama Yol Ver' kampanyası kapsasmında 12 Aralık 2019 Perşembe günü 3. Sınıf öğrencilerine bilgilendirme yapıldı. Akabinde Ambulans tanıtımı gerçekleşti.

Kas

Her yıl 28 Ekim-04 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay haftası ile ilgili olarak okulumuzda kutlama programı düzenlenmiştir. Hafta boyunca Kızılay ile ilgili bilgiler verilmiştir.

Ekm

Okulumuz öğretmen, öğrenci ve velilerince Cumhuriyetimizin 96 Kuruluş Yıldönümü coşkuyla kutlandı. 29 Ekim 2019 Salı günü okulumuzun tüm öğretmen ve idarecilerinin katılımı ile 4. Sınıf öğrencilerimizden 30 öğrencinin katılımı ile Cumhuriyet Meydanındaki törene katıldık 30 Ekim 2019 Çarşamba günü saat 10.30 da Okul Kutlama programını velilerimizin de katılımı ile idrak ettik.

Ekm

İl Eylem Planı dahilinde okulumuz 3. sınıf öğrenci ve öğretmenleri Cumhuriyet Meydanında düzenlenen okuma etkinliğine katıldı.

Ekm

Tübitak 4007 programı kapsamında desteklenen ve Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen 'Hayal Et, Tasarla, Dene, Üret' isimli proje uygulaması kapsamında bu yıl 3. sü  tertip edilen Kastamonu Bilim Şenliğine okulumuz 3. sınıflardan 77 ve 4. sınıflardan 69 öğrenci ile katılmıştır.

Ekm

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında Kastamonu Belediye Başkanlığının düzenlediği etkinlik çerçevesinde 4. Sınıf öğrencileri ve öğretmenleri Geçici Hayvan Bakımevini ziyaret etmişlerdir.